Abdullah Avcı bordo mavili taraftarları antrenmana çağırdı

Yasmin

New member
Süper Lig’de şampiyonluğu ilan etmeye gün sayan Trabzonspor, ligin 35’inci haftasında alanında oynayacağı Fraport TAV Antalyaspor uğraşı öncesinde yapacağı son antrenmanda taraftarlarla buluşacak. Covid-19 pandemisi önlemleri niçiniyle antrenmanları basına ve taraftara kapatan bordo mavili kulüp, salgın önlemlerinin kaldırılmasıyla birlikte 2 yıl ortanın akabinde taraftarına antrenmanlarını açıyor. Trabzonspor Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı, kulübün toplumsal medya hesabından yayınlanan görüntüyle bordo mavi renklere gönül verenleri 29 Nisan Cuma günü saat 16.30’da Medical Park Stadyumu’nda yapılacak idmana davet etti.

‘SAVUNMAYI, HAMLESİ birlikte YAPTIK’
Taraflarla antrenmanda birinci kere buluşmaya hazırlanan Avcı, “Sevgili taraftarlarımız, sene başından itibaren tribünlerde, dışarıda bana, takıma ve ekibe yaptığınız dayanaktan dolayı teşekkür ediyorum. Bu vakte kadar savunmayı, hamlesi daima birlikte yaptık. Ne istediysem, ne ileti verdiysem bunu yerine getirdiniz. Sizin de birlikte idmanı seyretme ve birlikte olma talebiniz oldu. Sizin bu talebinize karşılık Cuma akşamı 16.30’da Akyazı’da sizleri de orada görmek istiyor ve bekliyorum” kelamlarıyla seslendi.