Adis Jahovic: Çok karışmadım, açıklama yapmıyorum

Yasmin

New member
Gaziantep FK ile deplasmanda 1-1 birliktee kalan Göztepe, Üstün Lig’e Yeni Malatyaspor’dan daha sonra veda eden ikinci ekip oldu. Maçın son anlarında yaşanan fair-play örneği karşılaşmanın önüne geçti. Göztepe’nin küme düşmesi ve maçın son anlarını Adis Jahovic, Arda Özçimen ve Ege Özkayımoğlu, beIN Sports’a yorumladı.

‘Futbolda bunlar yaşanabiliyor’

Göztepe’nin 20 yaşındaki genç futbolcusu Ege Özyakımoğlu küme düşmeleri niçiniyle üzgün olduklarını belirtti. Özkayımoğlu, “Tabii ki hayli üzgünüz. Bu sene epey fazla isteyip yapamadığımız fazlaca şey oldu. Futbolda maalesef bunlar yaşanabiliyor” tabirlerini kulandı.

Ege Özkayımoğlu kelamlarını şöyle tamamladı: “Ben 12 yıldır bu kulübün ortasındayım. Hakikaten epeyce üzgünüm. Bütün herkesten teker teker özür dilemek istiyorum. Diyebileceğim tek şey Allah’ın müsaadesiyle yenidendan en hoş yerlere emeğimizle bir biçimde yine getireceğimize inanıyorum. Çok üzgünüz.”

‘Emek vermeye devam edeceğim’

Karşılaşma daha sonrası Göztepe’nin file bekçisi Arda Özçimen de beIN Sports’a konuştu. Genç eldiven, “Fazla söyleyebileceğim bir şey yok. Bu kadronun altyapısından çıktım, emek verdim ve vermeye devam edeceğim. Üzgünüz” diye konuştu.

Müsabakada Göztepe’nin tek golünü kaydeden Adis Jahovic ise şu tabirleri kullandı:

“Çok teşekkürler. Natürel ki ben memnunum Göztepe’de oynamaktan dolayı. 3 sene daha sonra geri döndüm. Çok sıkıntı deplasman burası. Kazanmak isterdik fakat olmadı ve 1-1 bitti. Kadro arkadaşlarımı gayretinden dolayı kutluyorum. Ben orada epey karışmadım, açıklama yapmıyorum. Olağan ki biz profesyonel futbolcularız. Alanda çalışıyor herkes. Ben de konuma koştum ve gol attım. daha sonra esasen, epey açıklama yapmak istemiyorum.”

Iniesta’nın Barça formasıyla son golü