Ali Koç: Tüm topluluklara örnek olacak bir seçim yarışı oldu

Yasmin

New member
Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Konseyi (YDK) olağanüstü Seçimli Genel Konseyi, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirildi. olağanüstü seçimli genel konseyde 824 oy alan Uğur Dündar, YDK lideri seçildi.

Seçimin akabinde konuşma yapan Fenerbahçe Kulübü Lideri Ali Koç, yıllardır tanıdık olmadıkları bir sahneye şahit olduklarını tabir ederek, “Öncelikle yıllardır Yüksek Divan Konseyi’nde bu biçimde çekişmeli bir yarışa şahit olmadık. 3, 4 adaylı bir yarış görmedik, ben hatırlamıyorum. 4 bin küsur üyeden 3 bin 72’si aidatları ödedi. 1871 rekor oy kullanma açısından. Fenerbahçe topluluğu en büyük alkışı hak ediyor. Ben emeği geçen 4 aday için çalışan, sandıkta bakılırsav alan ve konseye, şahsım ve idare heyeti ismine teşekkür ediyorum. Tüm topluluklara örnek olacak bir seçim yarışı, günü ve sonucunda de açıklanan seçim kararınu daima birlikte ürettik. Bir sefer daha Fenerbahçeli olarak övünmemiz için bir vesile olduğunu düşünüyorum. Vefa Küçük, sizinle birinci gerçek dürüst tanışmamız 4 Temmuz 2011 günüydü, neye uğradığımızı şaşırdığımız ortamda topluluğun büyüğü olarak birinci ve tek gelen sizdiniz. daha sonrasında sizi daha yakından tanıdım. Sizin orada bulunmanızın neler tabir ettiğini o an siz tam anlayamadınız fakat geriye döndüğümüzde orada sizi herkestilk evvel görüp, bize telkinde bulunmanız kıymet biçilemez olaydı. Vakit içerisinde birlikte çalıştık, o mühlet boyunca da bize yapmış olduğunuz büyüklük, ağabeylik, rehberlik ve görüş ayrılıkları… Lakin her vakit söylemiş olduğiniz uyumlu çalışmayı yahut başka topluluklarda gösterilen uyumsuz çalışmaları, ne Aziz Yıldırım ne de benim dönemimde yaşatmadınız. Onun için lider olarak topluluk ismine size epey fazlaca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Uğur Dündar’ın son aday olarak vazifeye talip olduğunu lisana getiren Ali Koç, “Bundan daha sonraki periyotta 2 yıl boyunca YDK lideri Uğur Dündar olacaktır. Ben onunla özelde yaptığım konuşmayı paylaşayım. Uğur Bey’in de söz ettiği birlik, barış ve birliktelik çerçevesinde kelamının eri olarak biliriz, inşallah onlar gerçekleşir” formunda konuştu.

VEFA KÜÇÜK: ÖMRÜM YETTİKÇE KULÜBÜMÜN YANINDA YER ALMAYA DEVAM EDECEĞİM
Vefa Küçük ise yaptığı açıklamada, Uğur Dündar’ı tebrik ederek, “4 sene bir arada ahenk ortasında çalıştığımız Ali Koç’a ve idare şurasına teşekkür ediyorum. Ben 1 oyla kaybettim küsmedim, kulübümü terk etmedim, hizmetten imtina etmedim. Bugün de Uğur Dündar’ın divan başkanlığında ömrüm yettikçe kulübümün yanında yer almaya devam edeceğim” dedi.