Bahçeşehir Koleji’nde FIBA Avrupa Kupası coşkusu! Yeni gaye Şampiyonlar Ligi

Yasmin

New member
Maç öncesinde epey heyecanlı olduklarını söyleyen Hüseyin Yücel, “Şu an fazlaca memnunuz. Yarım kalan bir kıssa var demiştik. Bu öyküyü burada neticelendirdik. Ülkemize kupayı getirdik. Önümüzdeki hafta bayram, ikili bayram yaşattığımız için hayli memnunuz. Bugün burada bize takviye veren taraftarlarımıza ve öğrencilerimize epey teşekkür ediyorum. Kalbimiz bundan daha sonrası için Anadolu Efes ve Bursaspor ile” dedi.

Adım adım ilerlediklerini söyleyen Yücel, “Önce bunu sindirelim. Yazın hoş bir programla, gelecek dönem Şampiyonlar Ligi’nde hoş işler yapmayı planlıyoruz” tabirlerini kullandı.

ENVER YÜCEL: KUPAYI TÜRK MİLLETİNE ARMAĞAN EDİYORUM

BAU Küresel Lideri Enver Yücel, fazlaca büyük bir muvaffakiyet elde ettiklerini belirterek, “5 yıllık bir kadro, bugün Avrupa kupasını alabiliyorsa, bu bir inançtır, bu bir aşktır, bu çalışmaktır. Bunu da elde ettik. Bundan daha sonra daha büyük gayelere inşallah diyorum. Kupayı Türkiye’ye armağan ediyorum, Türk milletine armağan ediyorum, bu Türkiye’nin başarısıdır diyorum” diye konuştu.

ÖMER YÜCEL: ŞİMDİ 5 SENEDE AVRUPA ŞAMPİYONU OLDUK

Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Lideri Ömer Yücel, çabucak hemen 5 yıllık bir kulüp olmalarına karşın Avrupa şampiyonu olduklarını kaydederek, “Çok gururluyuz. Gayeleri olan bir kulübüz. Bugün de bu epey hoş bir armağan. Kadir Gecesi’nde Türk milletine armağanımız olsun. Daha kaç kupalar getireceğimize inanıyorum. Tüm Bahçeşehir ailesine hayli fazlaca teşekkür ediyorum” dedi.

ALPASLAN AYDIN: SENEYE ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI BU ÜLKEYE GELECEK

Kolay günler geçirmediklerini lisana getiren Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Genel Menajeri Alpaslan Aydın, “Ekip halinde hayli çalıştık. Muvaffakiyet bu biçimde geldi. Bizim işimiz daha bitmedi. Bu yarım kalan işimizdi, bunu bitirdik. Bundan daha sonra daha yapacağımız epey iş var. Seneye Şampiyonlar Ligi kupası bu ülkeye gelecek” değerlendirmesinde bulundu.

ERHAN ERNAK: ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE DE ŞAMPİYONLUK HEDEFLİYORUZ

Çok memnun olduklarını söyleyen başantrenör Erhan Ernak, şu tabirleri kullandı: “İki tane maksadımız vardı, hem Basketbol Üstün Ligi ile alakalı tıpkı vakitte bu kupayla alakalı. Birincisini gerçekleştirdik, bunun memnunluğunu yaşıyoruz. Bu maçta 40 dakikayı denetim etmeyi planlamıştık. 3 sayı averajımız vardı. Farkın açılabileceğini, kapanabileceğini öngörüyorduk. Buna çalıştık. Oyun planımıza bağlı kalmaktı amacımız. Yediğimiz seriden daha sonra yönetim edebildik diyebilirim.”

Bahçeşehir’in fazlaca önemli bir kurum olduğunun altını çizen Ernak, “Hem eğitim kurumu hem basketbol kulübü. Biz gayret ettiğimiz her yerde en zirveyi hedefliyoruz. İşimizi yeterli yaptığımızı düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi’nde de şampiyonluk hedefliyoruz” biçiminde konuştu.

ERKAN YILMAZ: NET FAVORİ OLDUĞUNUZ KUPADA KAZANMAK DAHA ZORDUR

Bahçeşehir Koleji’nin oyuncularından Erkan Yılmaz ise “Sporda net favori olduğunuz kupada kazanmak daha zordur, baskısı daha zordur. Biz ekip olarak bunun üstesinden geldik ve kupayı kazandık. Artık sırada ligi en güzel yerde bitirip, orada da ilerlemek var” yorumunu yaptı.

Bu maçın bir final olduğunu hatırlatan Yılmaz, “her insanın bir motivasyonu var. Ancak biz kendi elimizde sertliği artırdık ve yenidendan farkı açtık. Final maçları hiç bir vakit kolay olmuyor” diye konuştu.

Erkan Yılmaz son olarak gelecek dönem Şampiyonlar Ligi’nde ne hedefledikleriyle ilgili gelen soruya, “Bence evvel bunun kutlamasını yapalım, daha sonra gelecek seneyi düşünürüz” cevabını vererek kelamlarını noktaladı.

Dusan Vlahovic’den Juventus mesleğine şahane başlangıç