Basel'de ESC: Finn'in şarkısı “Ben Gel” çok seksi mi?

Bakec

New member
Eurovision Şarkı Yarışması
“Ben Come” şarkısı çok seksi mi? Finlandiya katkısı için ilgi

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Açıkçası kıt bir kostüm ve belirsiz bir başlık: Finlandiya'nın ESC Katkısı “I Come”, Erika Vikman tartışmaları tetikler. Ama şarkıcı her şeyi kontrol altında.

Finlandiya'nın ESC Hope Erika Vikman, “I Come” şarkısına açık bir sahne görünümü ile omurları tetikledi. “Bu sadece herhangi bir şeyle ilgili değil, her şeyle ilgili: kıyafetim, sahnede hareket ederken şarkının içeriği.” Basel'deki Eurovision Şarkı Yarışması, Avrupa Radyo Birliği EBU tarafından Mid'de düzenlenecek. “EBU, onun için her şeyin biraz fazla seksi olduğunu söylüyor. Kıçımı örtmemi istiyorsun.”

Mikro standında kutup dansı

Finlandiya baş organizatörü Anssi Autio sadece belirsiz bir şekilde yorum yaptı. Tartışmalar vardı. Ancak hiçbir değişiklik talep edilmedi.

Erika Vikman, Şubat ayında ulusal yarışmada fetiş görünümünde galip geldi. Greell elektronik müzik görünümü sırasında çok fazla cilt gösterdi. 32 yaşındaki parlak bir siyah korse giydi, eşleşen adam pantolon ve mikrofonunun tripodunu kutup dans çubuğu gibi kullandı. Şarkı boğucu şiir ve öneriler arasında hareket ediyor. Metin Fince, “Ben Gel” belirsiz koro kaçınıyor Almanca.

ESC Son Erika Vikman: “Uzun zamandan beri başka bir kostüme karar vermiştim”

Perşembe akşamı yaptığı açıklamada, Vikman biraz sonra biraz daha diploma gösterdi. Eurovision Yasası olarak EBU ile koordine etmeniz normaldir. “Gösterinin ESC aşamasına uymadığı ve performansı geri çevirmemiz gerektiği söylendi. Kostümüm de tartışıldı” diyor.

Henüz hiçbir şeye karar verilmedi, biri konuşmalarda. “Performans yine de iyi bir ayar alıyor. Ve uzun zamandan beri EBU'dan hiçbir şey duymadığımda başka bir kostüme karar vermiştim.”

Mart ayının başında Malta'nın ESC Yasası hakkında zaten bir sorun vardı çünkü “Kant” başlığı (“şarkı söyleme” için Maltaese) İngilizce “pislik” kelimesini, kadın genital organı için kaba bir ifade ve şiddetli bir hakareti anımsatıyor. Eurovision Şarkı Yarışması bu yıl 13-17 Mayıs tarihleri arasında İsviçre'deki Basel'de gerçekleşecek.

DPA

balsam