Benedict Cumberbatch, Güney Afrika'daki kaçırılmasından bahsediyor

Bakec

New member
“Sherlock” yıldızı
Benedict Cumberbatch Güney Afrika'da Travmatik Kaçırma Raporları

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Bir röportajda, aktör Benedict Cumberbatch ilk kez hayatındaki travmatik bir olay hakkında konuştu. 2004 yılında çekimlerle kaçırıldı.

İngiliz oyunculuk yıldızı Benedict Cumberbatch, 2004 yılında travmatik bir olay hakkında ABD dergisi “Variety” ile yaptığı röportajda konuştu. Cumberbatch, deneyimi yakın bir deneyim deneyimiyle karşılaştırdı.

“Bana zaman için bir his verdi, ama mutlaka iyi bir şey değil,” dedi 48 yaşındaki. “Daha az sıradan bir yaşam yaşamak beni sabırsızlıkla yaptı ve hala bu sabırsızlıkla mücadele etmek zorundayım.” Makaleye göre, Cumberbatch ve arkadaşları bir dalış gezisinden geri dönüş yolunda lastik dökümü yaptılar. Sıkışırken, grubu soyan ve onları saatlerce sürmeye zorlayan altı adam tarafından kaçırıldılar. Sonunda, erkekler onları geri bıraktı ve kaçtı.

Deneyim onu bir adrenalin bağımlısı yaptı ve havaya dalış yapan veya dinlenmek için diğer ekstrem sporları işleten birine yaptı. Cumberbatch, “Yakın ölüm deneyimi tüm bunları artırdı.” Dedi. “Diye düşündüm: 'Ah evet, her an ölebilirdim.' Uçaktan daldım ve her türlü risk aldım.

Benedict Cumberbatch üç oğlunun babasıdır

Sonuçta, aktör 2015'ten beri evli ve şimdi üç oğlunun babası. Bu nedenle adrenalin aramak onun için artık bir sorun değil. 48 yaşındaki, “Kutunun dışına baktım, bu beni aşağıda olanlara aşina yaptı. Ve bunun tüm hikayelerimizin sonu olduğunu kabul ettim.” Dedi.

Cumberbatch, çocukları altı, yedi ve dokuz yaşında olan babasının var olduğunu söyledi: “Çocuklarınız olur olmaz zaman duygusu çok daha derine batıyor. En küçüğüm yarın altı yaşında olacak ve bence: 'Ben olacağım Altmışlı yaşlarımda, eğer 21 ise. Bir baba olarak, öncelikler “muazzam bir şekilde değişir” ve hayatınızda ne yaptığınızı “çok farklı” takdir edersiniz.

Spotonnews

jum