Cihat Arslan deklare etti! ‘Devre içinde kapı, pencere kırmak zorunda kaldık’

Yasmin

New member
Karşılaşmayla ilgili konuşan Cihat Arslan “Pozisyonların hiç birini izleyemedim. Kendi gözlemlerimle söylüyorum, kırmızı kart bize fazlaca ağır geldi. Ne yaptığını bilen, organize bir kadroya karşı oynarken, bir kişi eksik kalmak canımızı yaktı. daha sonra Karim’in girip Azu’nun çıkması ile oyuna farklı bir şey geldi lakin bir daha kâfi olmadı.” dedi.

Açıklamalarına devam eden Cihat Arslan “Devre içinde oyuncularımız içinde hır, gür çıktı. Biz de içeride biraz kapı, pencere kırmak zorunda kaldık. İçeride birbirimizle didişmemiz yerine, rakibimizle didişmemiz gerektiğini tartıştık. İkinci yarıda biraz daha tepki gösterdik. Çok berbat bir 3. gol yedik yalnız. Çok konuşulacak bir şey yok.” tabirlerini kullandı.

Takım ortasındaki gerginlikten bahseden Cihat Arslan “Mustafa, şut tercihini kullandı. Ona kızdılar, lakin şut tercihini kullanan oyuncuya kızılmaz. Lakin bizim kadroda geçmişte yerli-yabancı futbolculara içinde ödeme dengesizliğinden dolayı gerginlik var. Onun da biraz yansıması. Ben konuşmaktan fazlaca, tahtaları kırmakla meşguldüm. daha sonrasında biraz ikna etmeye çalıştık. daha sonrasında kadro biraz daha kendine geldi.” diye konuştu.

Cihat Arslan ayrıyeten “Hakemler yanılgı yapıyor. Adil’in konumunda ikinci sarı ve ikinci kırmızı kart olsa oyuna ortak olabilirdik. 3-2’den daha sonra da konumlarımız var. Oyuncular bir irade gösterdi. Çok tatmin etmedi. Erdemli yenilgiler, maalesef istenmese de uğraş memnuniyet verici.” açıklamasını yaptı.

Iniesta’nın Barça formasıyla son golü