Eski Fenerbahçeli Dirk Kuyt’tan sürpriz karar! ‘Çok sıkı hazırlanacağım’

Yasmin

New member
Skorer Dış Haberler

Premier Lig devi Liverpool, Hollanda grubu Feyenoord ve Fenerbahçe eski futbolcusu Dirk Kuyt, emekliliğinden 4 yıl daha sonra spor mesleğinde sürpriz bir adım atıyor.

KUYT’TAN SÜRPRİZ KARAR

Fenerbahçe’de 2012-2015 yılları içinde 3 yıl forma giyen Hollandalı yıldız Dirk Kuyt, 2018 yılında futboldan emekli olmuştu. Ülkesinde futbol yorumculuğu yapan Kuyt, mesleğinde beklenmedik bir atak yapıyor.

EKİM AYINDA BOKS MAÇI İÇİN RİNGE ÇIKIYOR

Hollanda gazetesi Algemmen Dagblad’ta yer alan habere nazaran 41 yaşındaki Dirk Kuyt, ‘Hit it’ isimli özel bir aktiflik çerçevesinde boks maçına çıkacak. Kuyt’ın, aktifliği düzenleyen ünlü kick boksçu Rico Verhoeven’in teklifini kabul ettiği ve Ekim ayında ringe çıkacağı belirtildi. 41 yaşındaki eski Fenerbahçeli’nin rakibinin kim olacağı çabucak hemen netlik kazanmadı.

KUYT: MAÇA ÇOK SIKI HAZIRLANACAĞIM

Aktiflikle ilgili bir açıklama yapan Kuyt, ringe çıkacağını doğrularken ekim ayındaki maça epeyce sıkı hazırlanacağını belirtti. Kuyt’ın açıklaması şu biçimde;

‘Eski bir futbolcu olarak stadyumda olmanın nasıl bir şey olduğunu bilirim. Futbolu bırakalı yaklaşık dört yıl oldu. Ve olağan ki o tansiyonu ve bir maç kazanma gayretini özlüyorum. Tenis, paddle tenis ve fitness üzere birkaç diğer spor da yaptım. Ancak ringe çıkmak benim için yeni. Bu yüzden öteki bir ünlü isme karşı bu savaşa girmeyi epeyce isterim. Bundan daha sonra maça kadar hayli sıkı çalışacağım.’ açıklaması yaptı.