Eski futbol menajeri: Calmund: “Doktorlar bunun çok yakın olduğunu söyledi”

Bakec

New member
Eski futbol yöneticisi
Calmund: “Doktorlar gerçekten yakın olduğunu söyledi”

Mevcut bağlantıyı kopyala

Aralık ayının başında Reiner Calmund bir anlık şoka neden oldu. Vox şovu “Grill den Henssler”in çekimleri sırasında hastaneye gitmek zorunda kaldı. Şimdi Calmund hassas olay hakkında konuştu.

Eski futbol menajeri Reiner Calmund, Aralık ayının başındaki çekimler sırasında kalp ve dolaşım sorunları hakkında yorum yaptı. Bayer Leverkusen'in eski menajeri, Vox şovu “Grill den Henssler”in bir bölümünü kaydederken başı döndükten sonra “Kendimi çok iyi hissediyorum” dedi ve Köln'deki bir hastaneye götürülmek zorunda kaldı.

Ancak görünen o ki mesele başlangıçta göründüğünden daha ciddiydi: “Bild” gazetesinin haberine göre, 76 yaşındaki adamın açıklamasına göre, boğazı yüzde 90 kapalı olduğundan bayılmanın ardından stent takılmak zorunda kalınmıştı. Calmund: “Doktorlar benim için gerçekten yakın olduğunu söyledi.” Kalbe uygulanan skleroterapi ve “kalbi tekrar doğru ritmine döndürmek için defibrilatörle uygulanan elektrik şokundan” sonra kendisini yeniden “mükemmel formda” hissediyor.

“Bild” gazetesinin de belirttiği gibi, eski futbol yetkilisinin sağlığıyla eşi Sylvia Calmund ilgileniyor. Noel hediyesi olarak bana “EKG'min iyi olduğunu, oksijen kaynağımın doğru olduğunu ve kalbimin doğru ritimde attığını güvenilir bir şekilde gösteren” bir akıllı saat verdi.

Ocak ayında Asya'ya yapmayı planladığı geziye devam eden “Çallı” şunları söyledi: “Tansiyonum da uygun, dolayısıyla tatil haftalarına gönül rahatlığıyla hazırlanabildim ve güneşi, denizi ve birçok şeyi sabırsızlıkla bekliyorum rahatlamanın.”

dpa