Federal Seçim için Wahl-O-Mat 2025: Hangi parti beni iyi temsil ediyor?

Bakec

New member
Kontrol tarafları
Federal Seçim 2025 için Wahl-O-Mat: Hangi parti beni en iyi temsil ediyor?

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Almanya'da planlanandan daha önce yeni bir parlamento seçiliyor. Wahl-O-Mat, Federal Seçim 2025'ten önce seçmenlere de yardımcı olmalı.

Federal Şansölye Olaf Scholz'un (SPD) kayıp güven sorusuna göre, yol erken federal seçimler için açıktır. 23 Şubat 2025'te vatandaşlar oy kullanabilir.

Seçilmesi zor olan herkes için Wahl-O-Mat yıllardır karar verme yardımı sunuyor. Çevrimiçi araç 2002 Federal seçimlerinden bu yana var ve bir süredir tüm eyalet seçimleri için de sunuldu.

Trafik Işığı Koalisyonundan erken seçimlerin seçilmesinin seçilmesi de Wahl-O-Mat ekibine zorluklarla sunuluyor. Bununla birlikte, Federal Siyasi Eğitim Merkezi, 2025'te 2025 Federal seçimlerinden önce kararsız seçmenlere yardım sunmaktadır.

Federal Seçim 2025 için canlı işaretimizde her gün erken yeni seçimlerde güncel haberler bulacaksınız.

Wahl-O-Mat nasıl çalışıyor?

Seçmenler, çeşitli siyasi ifadeler için onaylarını veya reddini ifade edebilirler. Ayrıca, belirli konuları daha fazla ağırlık verme imkanı vardır. Bilgiden, Wahl-O-Mat, seçim için rekabet eden taraflarla anlaşmayı hesaplar. Kullanıcılar ayrıca tarafların ilgili tezlerdeki pozisyonlarının daha ayrıntılı nedenlerine bakma seçeneğine sahiptir.

Tarafların parti ve seçim programlarının temeli ve programlı ifadeleri temel oluşturur. Ayrıca, taraflara soruşturma yapılır. Wahl-O-Maten'i sunan Federal Siyasi Eğitim Merkezi'ne göre, araç büyük bir ekip tarafından geliştirildi. Diğer şeylerin yanı sıra genç seçmenler, siyaset bilimcileri, istatistikler ve diğer bilim adamlarından oluşur.

Wahl-O-Mat sadece Federal Federal'da temsil edilen büyük partilerle sınırlı değil-hepsi seçim için kayıtlı taraflar var.

Kaynak: Federal Siyasi Eğitim Merkezi

En güzel, en sloping ve en kötü trafik ışığı anları

Eylül 2023'te, Şansölye göz flep ve kendinden ironi ile şaşırttı. Jogging'de bir düşüşten sonra Scholz, sosyal ağlar aracılığıyla yeni, gerekli görünümünün bir fotoğrafını bir davetle yayınladı: “Memleri dört gözle bekliyorum.” Yönetim kurulu genelinde bir PR başarısı. Aksi takdirde çok sert şansölye gevşekti; Tamamen farklı bir taraftan Almanlar – Tinker Komik Resim Montajları'na Çağrıyı İzleyen Çok sayıda ve Taahhüt

© Kay Nietfeld / Picture Alliance

Daha

Geri

Daha öte

Fotoğraf galerisine bakın: Şansölye Olaf Scholz Güven sorunu ise, Trafik Işığı Koalisyonu da resmi olarak işe yarıyor. Resimlere bir bakış – gülmek, şaşkınlık ve kaçmak için.

EPP