Fenerbahçe’de 2. Lig’den zirveye! Fark yarattılar

Yasmin

New member
SENAD OK

Sezon başında her ne kadar bu karar eleştirilse de gelinen noktada yapılan atakların doğruluğu kanıtlandı.

Serdar Dursun ve Miguel Crespo, yakaladıkları başarılarla transferin en kıymetli isimleri oldu. Serdar Dursun golleriyle, Crespo da orta alandaki futboluyla alkışları topladı.

Osayi ve Ferdi

Almanya Bundesliga 2’den gelen Serdar Dursun ve geçen dönem Portekiz 2. Ligi’nde oynayan Crespo, Birinci olarak daha epey yedek kulübesine destek üzere gözükseler de birinci 11’in değişilmez isimleri haline geldi. Ayrıyeten Osayi-Samuel de İngiltere’den Championship’ten transfer edilmişti, artık sağ bekin vazgeçilmezi oldu. 2018’de NEC Nijmegen, Hollanda’da 2. Lig’de iken alınan Ferdi Kadıoğlu da şu an ekibin yıldızı.

Serdar Dursun bu dönem ligde 13 gol atarak dikkatleri toplamayı başardı. Crespo ise sakatlanana kadar grubun en düzgünlerinden biri olarak taraftarların sevgilisi haline geldi. İki yıldız da gelecek dönem takımda olacak.

Kahveci baba oldu

Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu İrfan Can Kahveci baba oldu. Kahveci’nin eşi Beğenilen Kahveci dün sabah bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Minik yavruya Can
ismi verildi.

‘Gol krallığını isterim’

Fenerbahçe’nin başarılı forveti Serdar Dursun, gol krallığı amacından bahsetti. Serdar, “4 maç var. Gol Hükümdarı olma talihi yüksek yaklaşık 7-8 kişi var. her insanın maksadı tıpkı. Son dönemde ben de dahil herkes Gol Krallığını kovalayacaktır. Geçen sene gol hükümdarı olmuştum. Bu sene de olabilirim. Ekibim güzel oynarsa, ceza alanına toplar gelirse, ben de oynarsam, sakatlık şayet olmazsa Gol Hükümdarı olmak isterim. Attığım en özel gol, birinci golüm. Kaç yıl bekledim bu hayali” dedi.

Hakan Çalhanoğlu’nun 2021-22 döneminden en düzgün anlar