Fenerbahçe’de İsmail Kartal’dan Arda Güler kelamları

Yasmin

New member
Fenerbahçe, Rizespor’u deplasmanda 6-0 yendi. Sarı-lacivertlilerde İsmail Kartal karşılaşma daha sonrasında soruları cevapladı. Deneyimli teknik adam şu tabirleri kullandı:

“Rizespor’un agresif oynayacağını varsayım ediyorduk. Sabırlı ve sakin olmamız gerektiğini söylemiştim. Çok motive olmuşlardı ancak kırmızı kart işimizi kolaylaştırdı, ekip rahatladı. Erken bulduğumuz gol ve penaltı golleriyle devre 3-0 bitti. Farklı kazandık, memnunuz. Sabırlı, kendi oyunumuzla beklediğimizden daha rahat bir galibiyet oldu. Bunun sebebi de rakibimizin 10 kişi oynamasıydı. Fakat biz buna rağmen da ciddiyeti elden bırakmadık.”

“4 lig, 1 de hazırlık maçı 5 maçtır gol yemiyoruz. Lakin oyun içerisinde mevkilerde fazlaca değişiklik yapıyoruz ve rakibi şaşırtmak istiyoruz. Oyuncularım da bundan keyif alıyor, bana bunu söylüyorlar. örneğin sol bek Ferdi sol açık üzere, orta saha da sol bek üzere oynadı. bu biçimdelikle hamledeki etkinliğimizi arttırmak istiyoruz. Bunları çalışyoruz takım olarak.”

“Arda Güler her geçen gün oynamaya çalışıyor, oynatmaya çalışıyoruz. Bu istikrarlar ortasında giren çıkan herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Arda Güler de olumlu işler yaptı. Arda’yı da bütün oyuncularımı tebrik ettiğim üzere kutluyorum. Herkese birebir aradayım. Herkese tıpkı aradayım. Arda’ya, İrfan Can’a, Nazım’a, Tisserand’a olsun… Hepsini seviyorum.”

“Rizespor’a muvaffakiyetler diliyorum. Rizespor büyük bir topluluk. Buraları değil, epeyce hoş yerleri hak ediyorlar.”

Iniesta’nın Barça formasıyla son golü