Filenin Sultanı Zehra Güneş ve Pınar Deniz buluştu, pozları olay oldu!

Yasmin

New member
22 yaşındaki voleybol oyuncusu Zehra Güneş son vakit içinderda performansıyla dikkat çekiyor. Toplumsal medyada da geniş takipçi kitlesine sahip olan Zehra Güneş’in, Yargı’nın yıldızı Pınar Deniz’le paylaşımı dikkat çekti.

İMAJINI DEĞİŞTİRDİ
Bu dönem da fırtına üzere esen Vakıfbank’ta Zehra Güneş toplumsal medyada paylaşımlarıyla isminden kelam ettiriyor. Instagram’da 1.7 milyon takipçisi bulunan Zehra Güneş’in son paylaşımlarıyla konuşuluyor. Filenin Sultanları’nda en dikkat çeken isimlerden olan Zehra Güneş radikal bir kararla stilini değiştirdi. Saçlarına perçem yaptıran Güneş yeni tarzını takipçileriyle paylaşmıştı

EREN DİŞLİ İLE AŞK YAŞIYOR
Eren Dişli ile ismi aşk tezlerine karışan ve paylaştığı fotoğrafla bu tezleri güçlendiren voleybolcu katıldığı bir galada ilgilerini açıkça paylaşmış oldu. Sinemanın imalcisi Eren Dişli sevgilisi Zehra Güneş ile bir arada katıldı

“VAKIF’IN KAPTANI OLARAK BİTİRMEK İSTİYORUM”
Zehra Güneş maksatlarından bahsetmiş olduğu ‘Umarım annem dinlemez’ programının Podcastinde ‘Voleybol oynarken dünyanın en güzellerinden biri olmak istiyorum ve bunu başarmadan bırakmak istemiyorum bir aksilik olmadığı sürece. Vakıf’ın kaptanı olarak bitirmek istiyorum’ dedi.

PINAR DENİZ VE ZEHRA GÜNEŞ BİR ORTAYA GELDİ
Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, son vakit içinderın en epey takip edilen oyuncularından biri oldu. Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz, son vakit içinderın tanınan voleybolcularından Zehra Güneş ile bir ortaya geldi.

GÜNEŞ FOTOĞRAF ÇEKİMİNDE EĞİDİ
Son vakit içinderın yıldızı parlayan oyuncusu Zehra Güneş, ekranların tanınan yüzü Pınar Deniz ile verdiği pozu Instagram hesabının kıssa kısmından paylaştı. Zehra Güneş’in kıssasını kendi öyküsüne ekleyen Pınar Deniz, ikili fotoğraf çekilirken 1,97 uzunluğundaki Zehra Güneş’in eğildiğini yazdı.

2 MİLYON TAKİPÇİSİ VAR
Zehra Güneş’in Instagram’da 2 milyon takipçisi bulunuyor. Başarılı oyuncu paylaşımlarıyla da isminden kelam ettiriyor. Sırf mesleği değil hoşluğuyla de gündeme gelen Güneş, voleybol mesleğine çabucak hemen 12 yaşındayken başladı.

17 YAŞINDA O SES TÜRKİYE’DE
A Ulusal Bayan Voleybol Kadromuzun yıldız isimlerinden Zehra Güneş’in 17 yaşında O Ses Türkiye’ye katıldığı manzaralar toplumsal medyayı salladı. yıllar evvel O Ses Türkiye’ye arkadaşını desteklemek için konuk olan Zehra Güneş, heyet üyelerine çabucak hemen 17 yaşında olduğunu söyleyince stüdyoda büyük şaşkınlık yaratmıştı.