GSTV’ye konuşan başarılı oyuncu, “Torrent’i fazlaca beğeniyorum. Harika bir teknik yönetici ve fazlaca yeterli bir insan. Ona sahip olduğumuz için şanslıyız. Bu kalibrede bir teknik yöneticiye sahip olmak bir ayrıcalıktır. Meslek olarak teknik yönetici olmak sıkıntı. Bilhassa de makus sonuçların akabinde teknik yönetici olarak taraftar ve medya karşısına çıkmak kolay değil” sözlerini kullandı.GSTV’ye konuşan başarılı oyuncu, “Torrent’i hayli beğeniyorum. Harika bir teknik yönetici ve epeyce yeterli bir insan. Ona sahip olduğumuz için şanslıyız. Bu kalibrede bir teknik yöneticiye sahip olmak bir ayrıcalıktır. Meslek olarak teknik yönetici olmak sıkıntı. Bilhassa de makus sonuçların akabinde teknik yönetici olarak taraftar ve medya karşısına çıkmak kolay değil” tabirlerini kullandı.
‘En hayli biz kızıyoruz’
Nelsson, Galatasaray’a çabuk ahenk sağladığının altını çizerken, taraftarlardan da övgüyle kelam etti. Sarı-kırmızılı futbolcu, “Galatasaray taraftarını seviyorum, umarım onlar da beni seviyorlardır. Her vakit elimden gelenin en uygununu yapmaya çalışıyorum. Taraftar üzüldüğünde ya da kızdığında onları büsbütün anlıyorum. Biz oyuncular, kendimize en hayli kızan ve üzülenleriz. Galatasaray’da oynuyorsan tüm maçları kazanmalısın. Büyük maçlarda stadyumun atmosferi inanılmaz oluyor” dedi.
Hakan Çalhanoğlu, Juventus’un meskeninde Inter’e galibiyeti getiriyor
‘En hayli biz kızıyoruz’
Nelsson, Galatasaray’a çabuk ahenk sağladığının altını çizerken, taraftarlardan da övgüyle kelam etti. Sarı-kırmızılı futbolcu, “Galatasaray taraftarını seviyorum, umarım onlar da beni seviyorlardır. Her vakit elimden gelenin en uygununu yapmaya çalışıyorum. Taraftar üzüldüğünde ya da kızdığında onları büsbütün anlıyorum. Biz oyuncular, kendimize en hayli kızan ve üzülenleriz. Galatasaray’da oynuyorsan tüm maçları kazanmalısın. Büyük maçlarda stadyumun atmosferi inanılmaz oluyor” dedi.
Hakan Çalhanoğlu, Juventus’un meskeninde Inter’e galibiyeti getiriyor