Gece gösterisi: “Inas Nacht”ta Söder: “Kubicki'den hiçbir şey satın almazdım”

Bakec

New member
Gece yarısı gösterisi
“Inas Nacht” hakkında Söder: “Kubicki'den hiçbir şey satın almam”

Bavyera Başbakanı Markus Söder, Ina Müller'in gece yarısı programına konuk oldu. Fotoğraf

© Hannes P Albert/dpa

NDR'ye göre, 2007'den bu yana gece geç saatlerde yayınlanan “Inas Nacht” talk şovu 191 bölüm yayınlandı. Yeni sezonun konukları arasında Hape Kerkeling ve Susanne Daubner ile başlangıç olarak Markus Söder yer alıyor.

Bavyera hükümet başkanı Markus Söder (57), Hamburg'un gece yarısı programı “Inas Nacht”a katılan ilk başbakan oldu. Bakanlar ve Federal Meclis başkan yardımcıları zaten konuk oldular, ancak Söder “Inas Nacht'ta tamamen farklı bir şekilde incelenen ilk başbakan”, CSU'nun katıldığı kliplerin gösterildiği NDR programını Facebook'ta yayınladı. Politikacı şarkı söylüyor, gençliğinden bahsediyor ve sunucu Ina Müller'e (58) “görsel olarak daha yaşlı” olduğu için “sen” diye hitap etmeyi teklif ediyor.

NDR'ye göre Markus Söder, kimden ikinci el araba alacağı sorulduğunda şu yanıtı verdi: “Kubicki'den hiçbir şey almazdım. Robert Habeck'in ciddi olduğunu düşünüyorum. Christian Lindner'in satmak istediği Porsche'ye param yetmezdi. “

Söder'in yer aldığı bölüm yeni sezonun başlangıcı. Perşembe akşamı (27 Haziran 23:35) Das Erste'de yayınlandı ve ardından ARD medya kütüphanesinde satışa sunulacak. Söder'in yanı sıra eski kayak yarışçısı ve TV yorumcusu Felix Neureuther'in yanı sıra İtalyan şarkıcı Gianna Nannini de müzik sanatçısı olarak konuk olacak. On iki bölümden oluşan sezonda Marianne Rosenberg, Susanne Daubner, Eva Mattes, Hape Kerkeling, Bruce Darnell ve Mai Thi Nguyen-Kim'in isimleri duyuruldu. 2007 yılından beri ortalıkta dolaşan formatın 200. bölümü 22 Ağustos'ta yayınlanacak.

dpa

#Konular