Hapishanedeki ünlü: Prenses Gloria ve Gruber, Schuhbeck'i hapishanede ziyaret etti

Bakec

New member
Hapishanedeki ünlü
Prenses Gloria ve Gruber, Schuhbeck'i hapishanede ziyaret ediyor

Şef Alfons Schuhbeck, hapishanede kabare sanatçısı Monika Gruber ve Gloria von Thurn und Taxis'ten önemli bir ziyaret aldı (arşiv fotoğrafı). Fotoğraf

© Ursula Düren/dpa

Alfons Schuhbeck, Almanya'nın en ünlü şeflerinden biri. Geçtiğimiz yıldan beri hapiste. Şimdi ise önemli bir ziyaretçisi var.

Gloria von Thurn und Taxis, kabare sanatçısı Monika Gruber ile birlikte hapisteki şef Alfons Schuhbeck'i ziyaret ettiğini söylüyor. “Monika Gruber'e onu ziyaret etmek isteyip istemediğimizi sordum. Ve öyle yaptık,” dedi von Thurn und Taxis Bavyera medya grubuna (Cumartesi). “Hapishaneye gittik ve orada onunla konuştuk.”

İki kadın Schuhbeck'in iyi durumda olduğuna ikna olmuştu: “İyi, iyi görünüyor ve iyi muamele görüyor.” Thurn ve Taxis'in açıkladığı gibi, Schuhbeck'in hapis cezasını çekerken aşçı olarak çalışabileceğini öğrenmişlerdi. Thurn ve Taxis, “Yakında rehabilitasyon önlemi olarak gündüzleri çalışmasına izin verilecek ve tekrar yemek pişirecek,” dedi.

O, pek iyi durumda olmayan insanları desteklemeniz gerektiğine inanıyor. “İnsanlar genellikle sadece zirvedeyken gelirler. Ama ben özellikle düşmüş ve tökezlemiş insanlarla ilgileniyorum.”

Geçtiğimiz yıl, 75 yaşındaki adam vergi kaçırma suçundan hapis cezasına çarptırıldı. Münih I Bölge Mahkemesi Schuhbeck'i üç yıl iki ay hapse mahkûm etti. Ceza mahkemesi, ünlü şefin 2,3 milyon avro vergi kaçırdığına ve parasını kaybetmek için iki restoranının kasalarını 1.000'den fazla kez karıştırdığına ikna oldu. Schuhbeck başlangıçta Landsberg am Lech ıslah evinde tutuluyordu ve şu anda Andechs'in Rothenfeld bölgesindeki ıslah evinin bir şubesinde.

Haziran ayında Münih I savcılığının Schuhbeck'i tekrar soruşturduğu duyuruldu. İddialar, Corona yardımlarıyla bağlantılı olarak iflasın geciktirilmesi ve dolandırıcılıktır.

dpa

#Konular