Katilleri seven kadınlar. Rahatsız edici bir fenomen hakkında bir konuşma

Bakec

New member
röportaj
Sevilen katil

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Hapishanede oturuyorlar çünkü insanları öldürdüler ve hala kadınlar onlara çekiliyor. Neden? Amerikalı gazeteci Sheila Isenberg onlarca yıldır bu fenomenle uğraşıyor.

Bayan Ienberg, kadınlara olan ilginiz katilden nereye düştü?
Bir gün, ikinci karısının öldürülmesi nedeniyle mahkemede bulunan bir Wall Street borsası brokerinin gazetesinde okudum. Buna ek olarak, çekici bir sarışın bir kadının fotoğrafı – nişanlısı, Subline resminin açıkladığı gibi. Bunu garip buldum. Neden birisi cinayetle suçlanan bir adamla nişanlanmalı? Ve sonra kendi karısında? Beni yakaladığı an buydu. Bir muhabir olarak, yıllarca suç bildirmiştim ve her zaman hapishanede erkeklerle ilişki alan kadınların hikayelerini duydum. New York Eyalet Kütüphanesi'nde bu fenomen için uzman dergiler ve psikoloji kitapları aradım. New York Eyalet Kütüphanesi dünyanın en büyük kütüphanelerinden biridir. Ve bu konuda hiçbir şey bulamadım. Kesinlikle hiçbir şey!

Suçlulara ilgi duyan kadınlar için bunlar nelerdir?
Ev hanımları, öğretmenler, hemşireler, avukatlar, profesörler – her tür kadın röportaj ortaklarım arasında temsil edildi. Çoğu otuzlu veya kırk yaşındaydı. Kural olarak, suçlar, hapishaneler veya sert uyuşturucularla hiçbir ilgisi yoktu. Çocuklar olarak, baş belalardan daha iyi kızlardı. Diyebilirim: Onlar normal kadınlar – senin ve benim gibi.

Sert Plus

Erişim yıldız+
yerine € 11.96 Sadece 1 €

• Her şey yıldız+ Geo ve Capital'den ilk sınıf içeriği ile
  • 4 haftayı test edin, sonra haftada 2,99 €
  • istediğiniz zaman iptal edilebilir
Şimdi test et

mı?
Buraya Kaydolun

Stern Crime 58/2024'te yayınlandı