Kötüye Kullanımın Tamamlanması: Turn National Trainer Schunk geçici olarak çıktı

Bakec

New member
İstismar yıkımları
Ulusal Eğitmen Schunk'ı geçici olarak muaf tutun

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Alman Turner Derneği istismar skandalı ile uğraşmaya devam ediyor. Şimdi dernek, vahiylerin başka bir sonucunu geçici olarak doğrulamaktadır.

Alman Turner Derneği (DTB), kapsamlı istismardan sonra daha fazla sonuç çıkarıyor ve geçici olarak genç antrenörler Claudia Schunk'u serbest bırakıyor. Dört haftalık bir süre boyunca, Alman Basın Ajansı Birliği'nin akşamları talep üzerine duyurduğu gibi, Schunk herhangi bir kurs ve yarışmaya liderlik etmemelidir. SWR daha önce bu süreç hakkında rapor vermişti.

DTB, “bu muafiyetle hiçbir şekilde devam eden açıklamaların sonucunu öngörmediğini” vurguladı. Ocak ayının sonunda Schunk, SWR'ye çalışma şeklini anlatmıştı: “Jimnastikçilerin sağlığı, tüm eğitim koşullarına göre her zaman öncelikli olmalıdır.”

Dernek açıklamasına göre, bu Çarşamba günü Mannheim üssünde “kamu savcılığının soruşturma önlemleri” vardı. Tüm mesajları “çok ciddiye” alın ve “kapsamlı bir resim elde etmek” için kontrol edin. Bu aynı zamanda sporcular tarafından “kapsamlı olumlu temsiller” i de içeriyordu.

Schunk, Mannheim'da uzun zamandır sorumluydu

Geçen yılın sonunda, eski jimnastikçi Taber Alt, Stuttgart'taki üs üzerinde ciddi iddialarla halka açıldı. “Bu izole bir durum değil: yeme bozuklukları, ceza eğitimi, ağrı kesiciler, tehditler ve aşağılamalar günün sırasıydı. Bugün bunun sistematik fiziksel ve zihinsel istismar olduğunu biliyorum.”

Bundan sonra, Alman plak şampiyonu Elisabeth Seitz de dahil olmak üzere diğer eski fakat aynı zamanda aktif jimnastikçiler. İki antrenörün piyasaya sürüldüğü Stuttgart Sanat Jimnastik Forumu'na ek olarak, Mannheim'ın üssü de sert ve otoriter eğitim yöntemleri nedeniyle geldi. Schunk, Mannheim'ın üssünde on yıldan sorumlu oldu.

DPA