Kourtney Kardashian: Acil ameliyat bebeği kurtarır

Bakec

New member
Travis Barker’ın karısı
Kourtney Kardashian: Acil ameliyat doğmamış bebeğini kurtardı

Travis Barker ve eşi Kourtney Kardashian birlikte sahneye çıkıyor.

© imago/PA Görseller

Realite TV yıldızı Kourtney Kardashian, hastaneye kaldırılmasıyla ilgili spekülasyonların ardından bebeğinin büyük tehlike altında olduğunu açıkladı.

Kourtney Kardashian Instagram’da neden hastanede olduğunu açıkladı. Doğmamış çocuğunu kurtarmak için bebeğe “acil bir doğum öncesi operasyon” yapılması gerekiyordu. Kocası ve bebeğin babası Travis Barker, birkaç gün önce “acil bir aile meselesi” nedeniyle grubu Blink-182’nin turnesine ara vermiş ve eve koşmuştu.

Kardashian, çiftin el ele tutuştuğu bir fotoğrafla birlikte Instagram paylaşımında “Bebeğimizin hayatını kurtardığı için harika doktorlarıma sonsuza kadar minnettar kalacağım” dedi. “Turdan sonra yanıma koşarak hastaneye kadar bana eşlik eden ve sonrasında benimle ilgilenen eşime, kayama sonsuza kadar minnettarım. Ve bu konuda bana yardımcı olduğu için anneme de elini tuttuğu için teşekkür ederim.”

Kourtney Kardashian ve Travis Barker’a derinden minnettarız

Kardashian, geçmişte çok kolay üç hamilelik geçirmiş biri olarak “acil doğum öncesi ameliyat” korkusuna hazırlıksız olduğunu sözlerine ekledi. “Hamilelik sırasında bebeklerinin bakımında zorluk çeken annelere karşı yepyeni bir anlayış ve saygı duyuyorum.” “Küçük oğlum karnımda ve güvendeyken hastaneden ayrılmak” “en büyük nimetti”.

Kardashianlar İtalya’yı kaçırdı

Kourtney Kardashian ve Travis Barker’ın mega düğünü tüm hızıyla devam ediyor

Travis Barker da konuştu. Davulcu X’te (eski adıyla Twitter) yazdı: “Bebeğimizin hayati tehlikesi olan acil ameliyatı için eve uçtum ve iyi geçtiği için çok minnettarım. Desteğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Tur Cuma günü devam edecek.”

Kardashian ve Barker, 2021’in başından beri resmi olarak bir çift. Mayıs 2022’de evlendiler. Haziran ayında Kardashian genel klasmanda dördüncü, Barker’la ise ilkini beklediğini duyurdu. 2009 ve 2014 yılları arasında doğan üç büyük çocuğu Mason, Penelope ve Reign, eski erkek arkadaşı Scott Disick ile olan ilişkisindendir. Barker’ın, kızı Atiana De La Hoya’yı da evliliğe getiren eski karısı Shanna Moakler’dan Landon ve Alabama adında iki çocuğu var.

+++ Ayrıca okuyun +++

Travis Barker ve Kourtney Kardashian Nişanlanıyor: İlişkileri Neden Ses Getiriyor?

ls
SpotOnHaberler

#Konular