Marco Paixao: hiç bir vakit disiplinsizlik yapmadım

Yasmin

New member
Spor Toto Muhteşem Lig’de kümede kalmak için gayret veren Altay’da , Portekizli golcü Marco Paixao disiplinsiz davranışları sebebi öne sürülerek takım dışı bırakılmıştı. Yaşananların üzerine tecrübeli santrfor toplumsal medya hesabından açıklamada bulundu.

“Kümede kalmak için grubuma yardımcı olmak istiyorum”
Paixao, açıklamasında şu tabirlere yer verdi: “Kulüpte hiç bir vakit disiplinsizlik yapmadım. Bulunduğum 4 yıl boyunca herkese örnek olmaya çalıştım. Karakterim yardımıyla ekip kaptanlığına seçildim. Bu kulübün ve kentin insanlarını seviyorum. 4 yıl boyunca taraftarlarımızdan gördüğüm sevgi yaşadığım en hoş tecrübelerden biri oldu. Arkadaşlarımın da dayanağıyla 3 defa gol hükümdarı oldum, hem benim birebir vakitte kulüp tarihi için büyük muvaffakiyet.

Geçen yıl, kulübü 18 yıl daha sonra Muhteşem Lig’e döndüren golü atarak mesleğimin en hoş golünü attım. Bu yıl kulüpte neler olduğunu anlayamıyorum, ömrümde hiç şahit olmadım. Lakin olan bitenleri kaldıracak kadar kuvvetliyüm ve her şeye karşın yüzümde kocaman gülümsemeyle idmanlara ve maçlara çıkıyorum. Maddi mevzulara girmek istemiyorum lakin bana karşı yapılanlar şok edici. Ne bu kulüp için yaptıklarımın kötülenmesine ne de benim ve ailemin imajının zedelenmesine müsaade veririm. Yalnızca en uygununun olmasını istiyorum. Tüm dayanağınız için teşekkür ederim. İnşallah bu durum süratli bir biçimde çözülür. Kulübün bu sonucu tekrar düşünmesini ve Muhteşem Lig’de kalmak için kadroma yardımcı olmama müsaade vermesini umuyorum. En epey istediğim şey bu. Tüm kalbimle ‘Büyük Altay’.”