ömrünü kaybetti argümanı daha sonrası Raiola’dan açıklama: Beni 4 ayda 2. defa öldürdüler

Yasmin

New member
İtalyan medyası ünlü menajer Mino Raiola’nın hayatını kaybettiğini açıklamıştı. Lakin Raiola, resmi hesabından bir açıklama yaparak hayatta olduğunu duyurdu.

İTALYAN MEDYASI: RAİOLA HAYATINI KAYBETTİ

BeIN Sports’un İtalyan muhabiri Tancredi Palmeri, 54 yaşındaki menajerin ömrünü kaybettiğini duyurmuştu. Raiola, Ocak ayında açıklanmayan ‘hassas bir hastalık‘ niçiniyle ameliyat edilmişti.

YAKIN ARKADAŞI: DURUMU MAKÛS FAKAT YAŞIYOR

Raiola’nın yakın arkadaşı ve sağ kolu olan José Fortes Rodriguez ise Hollanda medyasına beklenmedik bir açıklama yaptı. NOS’a konuşan Rodriguez, ‘Mino ölmedi, evet durumu makûs lakin hala hayatta.’ ifadelerini kullandı.

RAİOLA’DAN TWEET: ‘BENİ 4 AYDA 2. SEFER ÖLDÜRDÜLER’

İtalyanların hayatını kaybettiğini argüman ettiği Mino Raiola resmi Twitter hesabından bir açıklama yaparak hayatta olduğunu duyurdu. Raiola’nın attığı tweet şu biçimde; ‘Merak edenler için şu anki sıhhat durumum: 4 ayda ikinci defa beni öldürdüler. Ayrıyeten canlandırma yeteneğine de sahip görünüyorlar.’

DÜNYA YILDIZLARININ MENAJERİ

Raiola, Haaland, Pogba, Ibrahimovic, Balotelli ve Matthijs de Ligt üzere dünya yıldızlarının menajerliğini yapıyor.

Ayrıca Karagümrükspor forması giyen Emre Mor, Harika Lig’e transfer öncesi Raiola ile anlaştı.

BALOTELLİ İÇİN İSTANBUL’A GELMİŞTİ
Sezon başında Adana Demirspor’ın dünya yıldızı transferi için Balotelli’nin imza merasimi için İstanbul’a gelmişti. Mino Raiola, Adana Demirspor Lideri Murat Sancak, yıldız futbolcu Balotelli ile bir arada poz vermişti

Forbes Mecmuası’na bakılırsa Raiola’nın 84.7 milyon dolarlık serveti bulunuyor.