Rosier’den Batshuayi’ye olay gönderme! Paylaşımı kaldırdı

Yasmin

New member
Harika Lig 31. haftasında Başkan Trabzonspor kendi alanında Beşiktaş’ı konuk etti. Bol durumların olduğu ve penaltının kaçtığı müsabakada kazanan taraf olmadı. 1-1 biten maçtan daha sonrasında Siyah-Beyazlıların oyuncusu Valentin Rosier açıklamalarda bulundu. Yıldız ismin maç sonunda yaptığı Aboubakar göndermesi ise hayli konuşuldu

ISMAEL BİRİNCİ MAÇINA ÇIKTI
Beşiktaş’ın yeni teknik yöneticisi Valerien Ismael, Trabzonspor maçıyla bir arada birinci sefer grubunun başında alana çıktı. Abdullah Avcı ile karşılaşma öncesi tokalaşan Fransız çalıştırıcı, meslektaşına muvaffakiyetler diledi.

“FRANSIZCA KONUŞAMAYANLAR DA HOCA İLE DÜZGÜN DİYALOG KURDU”
”Kesinlikle âlâ bir iş çıkardık. Yeni bir teknik yöneticimizle yeni bir mantalite ortaya koyduk. Bugünkü maç özelinde âlâ sonuçlar verdi. Bu sistemden mutlu kaldık. Bunun üzerine çalışmamız gerekiyor. Ben epey yeterli iş çıkardığımızı düşünüyorum. Bir Avrupalı kendisi, Avrupa mantalitesine sahip. Fransızca konuşamayanlar da hoca ile âlâ diyalog kurdular. Benimle de karşılıklı bir diyalog ortasında. Bu bir başlangıç, daha yapabileceğimiz güzel şeyler var. Benim sayemde 1 puan aldık demek gerçek olmaz. Tüm kadro güzel işler çıkardı. Bugün gol atma bahtı bana geldi. Gol attığım için memnunum ancak Ghezzal’ın yaptığı asist epey kıymetliydi. Burada ne yaptıysak bir arada yaptık.”

BATSHUAYI PENALTIYI KAÇIRDI
Müsabakada dakikalar 67’yi gösterdiğinde Beşiktaş’ın yıldızı Rachid Ghezzal, rakip ceza alanı içerisinde yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük tereddüt etmeden penaltı noktasını işaret etti. Topun başına geçen Michy Batshuayi, 69’uncu dakikada topu direğe nişanladı.

ROSIER’DEN ABOUBKAR PAYLAŞIMI
Fransız futbolcu, Instagram hesabının kıssa kısmından geçen sezonki grup arkadaşı Aboubakar’ın fotoğrafını paylaştı. Rosier’in bu hareketi, müsabakada penaltı kaçıran Batshuayi’ye bir gönderme olarak yorumlandı.

PAYLAŞIMI SİLDİ
Beşiktaşlı futbolcu bir süre daha sonra paylaşımı kaldırdı. Rosier’in bu harketi siyah-beyazlı toplulukta hayli konuşuldu