TV Şovu: Kim Maden Majestesi olacak? Orman finalistleri belirlendi

Bakec

New member
Televizyon şovu
Kim Maden Majestesi olacak? Orman finalistleri belirlendi

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Son olarak, RTL kampındaki ruh hali kısaca kaynıyordu – ancak yarı finallerden sonra her şey uyumlu bir son eylemi gösteriyor. Özellikle tartışmalı kampçı dışarıda.

Aktör Pierre Sanoussi-Bliss (62), gerçeklik yıldızı Alessia Herren (23) ve Boris Becker'in eski karısı Lilly, RTL orman kampının finalinde. Ünlü üçlü Cumartesi akşamı “Ben bir yıldızım – beni buradan çıkar!” Seyircilerin seslerinin çoğu. Bu, üçe, şovun kazananlarının gerçeklik TV'sine yükseltildiği Pazar akşamı sözde Jungle Crown'u alma şansı veriyor. Buna ek olarak, ödül parasında çok fazla 100.000 avro geldiler.

Duyurudan sonra, her üç finalist de kendilerini duygusal olarak gösterdi-en çok açıklanmış “eski” Mime Pierre Sanoussi Bliss. “Bu inanılmaz. İnsanlarla neler oluyor?” Moderatör ikilisi Sonja Zietlow ve Jan Köppen'in oyu getirmesinden sonra görünür bir şekilde sordu. Model Lilly Becker birkaç sevinç gözyaşı attı.

Turdaki en genç olan Alessia Herren, buna inanamayacağını söyledi. “Küçük arsız civciv finalde,” dedi – ve kastedildi. 23 yaşındaki çocuk babasını geçme şansına sahip: Maruz kalma eğlencesinde öncü olan “Lindenstraße” aktör Willi Herren (1975-2021) 2004 yılında ormanda üçüncü sırada yer aldı.

Timur daha kısa olanı çeker

Müzisyenler Edith Stehfest (29) ve aktör Timur Ülker (35) orman tahtına umutlarını gömmek zorunda kaldı. Her ikisi de uçtu. Rolü son zamanlarda kampta tartışmalı oldu. Bu eğilim 16. günde devam etti. Bu sefer esas olarak “bir şekilde kramp üzerine odaklanmaya” çalıştığı iddiasını dinlemek zorunda olan Ülker'le ilgiliydi (Alessia Herren). Gerçeklik yıldızı Maurice Dziwak, Ülkers'ın “anlamsız” davrandığını söyledi.

Nedeni: Ülker bazen belirli grup dinamikleri başarısız olduğunda açıkça ifade edildi. Ayrıca gerçeklik türünün kuralları ile kamuoyuna mücadele etti. Sadece kendine sadık kalmak istedi, dedi. Ancak rakipleri onu etkilemedi. Şövalyenin sadık kalpten rolünün arkasında hesaplanmış bir gösteriden şüpheleniyorlardı.

16. günde, ünlülerin orman tacı “hak eden” gruptan önce söylemesi gereken bir oyun vardı. Görevin spalent potansiyelini tanıyan Ülker, bunu reddettiğini söyledi. Kılavuzları var ve hepsini “anormal” buluyor. Alessia Herren, “İyi Zamanlar, Kötü Zamanlar” aktörüne “RTL İncil Müzikali” Disipiller “te tutkusunu oynamıştı:” Harika, o zaman tekrar oturabilirsiniz. “Edith Stehfest,” etrafta parlamanın “anı olmadığı görüşündeydi. Bunun yerine,” kalçaları biraz ısırmanız “önemlidir.

Sonuçta, bir takım olarak, kampçılar nihayet bir oyunda tüm yıldızları almayı başardılar. Geleneksel “Yıldızların Deresi” testinde, birkaç oldukça Mau'dan sonra su kütlelerini örttüler. Ülker cesurca burnunda biraz yaralandı.

En şaşırtıcı finalistlerden biri şimdi Pierre Sanoussi-Bliss, kimsenin notları üzerinde olması gerekmiyor. “Benim gibi hoşuma gittiğim için çok dokundum,” diye yorumladı izleyicinin beklenmedik teşviki. Gine'den bir diplomatın oğlu ve GDR'de yaşayan bir öğretmen olarak doğan aktör, “Bu çirkin yorumları her zaman okuduğunuzda bazen farklıdır.” Dedi.

Sanoussi Bliss, “Sence: ne tür bir insan? Ne yaptım? Birkaç pigmenti daha var. Başka bir şey yok.” Dedi. Sanoussi Bliss, orman kamp izleyicilerinin cesaretlendirilmesi onun için dışarıdaki insanlar olduğu için güzel bir onay. “Ve bu bana dokunuyor.”

“Ben bir yıldızım – beni buradan çıkar!” Pazar akşamı (20:15, RTL) görülebilir. Şarkıcı Lucy Diakovska (melek yok) olan 2024 orman kraliçesi için bir halef arıyoruz.

DPA