Üçüncü futbol ligi: Lemke, Energie Cottbus'un başkanlığını sürdürüyor

Bakec

New member
Üçüncü futbol ligi
Lemke, Energie Cottbus'un başkanlığını sürdürüyor

Mevcut bağlantıyı kopyala

Sebastian Lemke, Energie Cottbus'un Başkanı olarak ikinci dönemine giriyor. Yönetim kurulu ayrıca Lemke'nin yönetim kurulundaki meslektaşlarının da görev süresini uzattı.

Sebastian Lemke, önümüzdeki dönemde de üçüncü lig futbol takımı Energie Cottbus'u başkan olarak yönetmeye devam edecek. Derneğin duyurusuna göre, ilk görev süresi 19 Aralık'ta dolacak olan 41 yaşındaki girişimci, yönetim kurulu tarafından oybirliğiyle önümüzdeki dört yıl için yeni bir görev süresi için atandı. Lemke, Cottbus için ekonomik açıdan zor bir dönemde Aralık 2020'de görevi devraldı ve bu yıl üçüncü lige yükselmeyi kutlayabildi. Gunnar Winkler ve Ralf Lempke de yürütme komitesinde yer almaya devam ediyor.

27 Ekim'de TSV 1860 Münih'e karşı üçüncü ligde iç sahada oynanan maçın kenarlarında Lemke, yönetim kuruluna kulübü iki meslektaşıyla birlikte yönetmeye devam etme isteğini açıkladı. Yönetim Kurulumuz bu isteği memnuniyetle kabul etti.

“Geçtiğimiz birkaç yılda burada birlikte çok şey yaptık, sporda başarılıyız ve sağlam bir mali duruma sahibiz. Sebastian, Gunnar ve Ralf bunda büyük rol oynadılar” dedi yönetim kurulu başkanı Andreas Kretzschmar, “bu yüzden yönetim kurulu için bu söz konusu bile değildi. Sorun şu ki, biz onlara olan güvenimizi tam olarak ifade etmeye devam ediyoruz.” Başkan ve tüm Başkanlık Divanı'na ve önümüzdeki yıllarda FC Energie'mizin kaderini yönlendirmek için onlarla birlikte çalışmak istediğimize inanıyorum. Mevzuata uygun formalitelerin düzenlenmesi, bizim ve üyelerimiz için planlama güvenliği sağlıyor.

dpa