Spor Toto Muhteşem Lig’in 3. haftasında Beşiktaş alanında Fatih Karagümrük’ü 4-1 mağlup etti. Maçın akabinde basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Yöneticisi Valerien Ismael, bu akşam alınan sonuçtan dolayı hayli keyifli olduklarını söz ederek, “Hak ettiğimiz 3 puanı aldık. Planladığımız üzere kuvvetli başladık, fırsatlar bulduk ve daha sonrasında golü attık, 2-0 devreye önde girdik. İkinci yarıda motamot devam etmemiz gerektiğini konuştuk. 3. golü de bulduk. Şu an bu noktada futbolcularımızın başında geçen sene oynanan Adana Demirspor maçını daha net anlayabiliyorum. Geçen hafta da birebirini yaşadık. Bugün de 3-0’dan daha sonra 3-1 oldu lakin 10-15 dakika biraz geride oynadık fakat dik durduk, golü yemedik ve daha sonrasında 4. golü attık. Çok kıymetli bir 3 puan aldık. Dinleneceğiz ve bir daha sonraki iç saha maçımıza hazırlanacağız. Tenkitler olacaktır. Değerli olan saha içi bu hususlar değil. Galibiyet bugün bizim için kıymetliydi. Lig hayli uzun bir maraton, maç maç bakacağız. Sivasspor maçında da galibiyet almayı hedefliyoruz” dedi.
“Transfer isimleri hakkında yorum yapmıyorum”
Son vakit içinderda ismi Beşiktaş ile alınan Dele Alli’nin transferi hakkında sorulan soruya karşılık veren Ismael, “İsimler hakkında yorum yapmıyorum. Bu husus hakkında çalışıyoruz. Her gün temas ediyoruz Ceyhun Karı ile takımımızı nasıl daha yeterli hale getirebiliriz, takım derinliğimizi daha fazla yapabiliriz diye. Bir şeyler netleştiğinde kesinlikle haber duyulur” biçiminde konuştu.
“Cenk Tosun grubun gereksinimi olduğunda hazır olacaktır”
Cenk Tosun’un daha sonradan oyuna girmesine değinen Valerien Ismael, “En kıymetli mevzu oynadığımız oyun. Cenk bizim için epey değerli bir futbolcu ve dönem uzun. Grubun ona muhtaçlığı olduğu anlarda hazır olacaktır. O da oynayıp gollerini atıp ekibe katkı sağlayacaktır” sözlerini kullandı.
“Değişiklik konusunda karar benim”
Müsabakanın bir kısmında taraftarın oyuncu değişiklikleriyle ilgili tezahürat yapması sorusuna yanıt veren Fransız teknik adam, “Türkçe anlamıyorum. O yüzden de anlayamadım tezahüratı. Değişiklikler konusunda karar benim. Bunu yaparken yüzde yüz emin olmak isterim. O dengeyi bozmadan hareket etmek isterim” diye konuştu.
“Transfer isimleri hakkında yorum yapmıyorum”
Son vakit içinderda ismi Beşiktaş ile alınan Dele Alli’nin transferi hakkında sorulan soruya karşılık veren Ismael, “İsimler hakkında yorum yapmıyorum. Bu husus hakkında çalışıyoruz. Her gün temas ediyoruz Ceyhun Karı ile takımımızı nasıl daha yeterli hale getirebiliriz, takım derinliğimizi daha fazla yapabiliriz diye. Bir şeyler netleştiğinde kesinlikle haber duyulur” biçiminde konuştu.
“Cenk Tosun grubun gereksinimi olduğunda hazır olacaktır”
Cenk Tosun’un daha sonradan oyuna girmesine değinen Valerien Ismael, “En kıymetli mevzu oynadığımız oyun. Cenk bizim için epey değerli bir futbolcu ve dönem uzun. Grubun ona muhtaçlığı olduğu anlarda hazır olacaktır. O da oynayıp gollerini atıp ekibe katkı sağlayacaktır” sözlerini kullandı.
“Değişiklik konusunda karar benim”
Müsabakanın bir kısmında taraftarın oyuncu değişiklikleriyle ilgili tezahürat yapması sorusuna yanıt veren Fransız teknik adam, “Türkçe anlamıyorum. O yüzden de anlayamadım tezahüratı. Değişiklikler konusunda karar benim. Bunu yaparken yüzde yüz emin olmak isterim. O dengeyi bozmadan hareket etmek isterim” diye konuştu.