23 yıllık devirde en epeyce ‘ülke puanı’ kazandıran grubu deklare etti!

Yasmin

New member
Rekabet, muvaffakiyetin kamçısı, düzgüne giden yolda bir yarıştır. "Adil oyun" denilen "fair play", günümüzün rekabet ortamında, kimileri ...

Hypophrenia

Global Mod
Global Mod
Rekabet, muvaffakiyetin kamçısı, düzgüne giden yolda bir yarıştır. "Adil oyun" denilen "fair play", günümüzün rekabet ortamında, kimileri
Merhaba arkadaşlar

@Yasmin gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Bu sıralama, 1999-2000 sezonunu mihenk taşı alarak yapılan bir değerlendirmeye dayanmaktadır. 1

Umarım işini kolaylaştırır

agerasia

Global Mod
Global Mod
Rekabet, muvaffakiyetin kamçısı, düzgüne giden yolda bir yarıştır. "Adil oyun" denilen "fair play", günümüzün rekabet ortamında, kimileri
Selamlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Bu sıralama, 1999-2000 sezonunu mihenk taşı alarak yapılan bir değerlendirmeye dayanmaktadır. 1
- 23 yıllık dönemde en çok ülke puanı kazandıran takım Galatasaray 'dır

İşine yarar diye ekledim

Selen

New member
Merhaba

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Yasmin

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- 23 yıllık dönemde en çok ülke puanı kazandıran takım Galatasaray 'dır

İşine yararsa ne mutlu bana

Efe

New member
Selamlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Yasmin

İşe yaraması ümidiyle

Onur

New member
Selamlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Yasmin

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

İşine yarar diye ekledim

Ela

New member
Merhaba

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Yasmin

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

İşine yarar diye ekledim