Anna Ermakova: “Let’s Dance” kazananı geleceğini böyle hayal ediyor

Bakec

New member
“Haydi Dans Edelim” kazananı
Influencer olarak mı başlıyorsunuz? Anna Ermakova geleceğini böyle hayal ediyor





Cannes’da Anna Ermakova.

© Getty Images/Sylvain Lefevre/WireImage


Anna Ermakova “Haydi Dans Edelim” ödülünü kazandı. Boris Becker’in kızı, kariyeri için yeni kapılar açtı. Her halükarda, o emin: Gösteri hayatını değiştiriyordu.





“Haydi Dans Edelim”deki zaferi, Anna Ermakova için tamamen yeni kariyer fırsatlarının kapısını açtı. En son, Boris Becker’in kızı Cannes’da tasarımcı Philipp Plein’in partisinde kutladı. Ayrıca RTL formatındaki “Gala”da gelecek planları hakkında sohbet etti.


Ermakova şu anda gösterinin bittiği için üzgün olduğunu söylüyor: “‘Let’s Dance’ ile ilgili her şeyi özlüyorum. Dans etmek, egzersiz yapmak, herkesi görmek…” İlk başta utangaçtı ama dans etmeyi ve kendini seviyor “ile açılmak için” duygularım”.



Gösteri onun için hayat değiştiriyordu. Annesi Angela Ermakova da aynı fikirde ve kızının dans gösterisi sayesinde “güçlendiğini” söylüyor.


Almanya’ya mı taşınıyorsunuz?




Ermakova, Londra’dan Almanya’ya taşınmayı da düşünüyor. Bir etkileyici olarak kariyer yapmayı hayal edip edemeyeceği sorulduğunda 23 yaşındaki, “Evet, belki” yanıtını verdi. Ancak annesinin tamamen farklı bir görüşü var: “Ah hayır, bence hayatında mantıklı bir şeyler yapmalısın.”


Ermakova, sohbette “Şimdi yeni bir dönem başlıyor” ipucunu da verdi. Ve: “Pek çok yeni profesyonel proje geliyor.” Bununla ne kastedildiği şimdilik onun sırrı olarak kalıyor.


lz
SpotOnNews

#Konular