“Hohlbeins – Der Greif”: Akış için Hohlbein klasikleri

Bakec

New member
“Hohlbeins – Griffin”
Akış için Hohlbein klasikleri





“Hohlbeins – Der Greif”te Becky (Lea Drinda), Mark (Jeremias Meyer) ve Memo (Zoran Pingel).

© Gordon Timpen/Amazon Prime Video/W&B Television


Wolfgang Hohlbein seri üretime geçiyor: Fantastik klasiği “Der Greif”in uygulaması artık Amazon Prime Video’da izlenebilir.





Wolfgang Hohlbein (69), Almanya’nın en tanınmış çağdaş yazarlarından biridir. Satılan milyonlarca roman, onu onlarca yıldır fantastik dünyalar için en iyi Almanca adreslerden biri haline getirdi. Fantastik ve bilim kurgu hikayeleri, Hohlbein okuyucuları için Orta Çağ maceraları veya korku kadar tanıdıktır. “Hohlbeins – Der Greif” ile klasiklerinden birinin seri halindeki uyarlaması 26 Mayıs’ta Amazon Prime Video’da yayınlanacak.


Sadece dünyayı kurtar




Dizi, Hohlbein’ın eşi Heike ile birlikte yazdığı aynı adlı roman Der Greif’e dayanıyor. Yapım, izleyicileri 1990’ların ortalarına, kurgusal Krefelden’e götürüyor.


Moderatör Ulla Kock am Brink (61) ile “The 100.000 Mark Show” boob tube’da koşuyor ve disketlerdeki korsan kopyalar ve kayıtlı müzik kasetleri okul bahçesinde dolaşıyor. Altı bölümün odak noktası, Alman gençlerin gerçekçi bir reşit olma hikayesi değil. Bunun yerine Mark (Jeremias Meyer, 23), Becky (Lea Drinda, 2001 doğumlu) ve Memo (Zoran Pingel, 24) fantastik bir dünyaya, “Kara Kule”ye giderler.


Görünüşe göre korkunç bir canavar olan grifonu yalnızca Mark yenebilir. Bunların hiçbiriyle gerçekten ilgilenmek istemez ama kardeşi Thomas (Theo Trebs, 28) ortadan kaybolunca, o ve arkadaşları canavarla savaşmak için yola çıkar.


Kim oynuyor?




Meyer, Drinda, Pingel ve Trebs’in yanı sıra Alman oyunculuk dünyasından birkaç büyük isim daha var: Armin Rohde (68), Golo Euler (40) ve Fabian Busch (47). Diğer sanatçılar arasında Flora Li Thiemann, Sabine Timoteo, Thorsten Merten, Yuri Völsch ve Samirah Breuer yer alıyor.


Sadece her şey Hohlbein’ın çalışmasına dayandığı için değil, bazı Alman fantazi severlerin beklentileri oldukça yüksek olmalı. Amazon Stüdyoları Alman Orijinal İçerikler Başkanı Philip Pratt, başlangıcın bir parçası olarak 2021’in sonunda yaptığı basın açıklamasında “Der Greif” dizisinin “‘Bitmeyen Öykü’den bu yana muhtemelen en iddialı Alman fantezi projesi” olduğunu söyledi. çekim


Sebastian Marka (yönetmen) ve Erol Yeşilkaya (senaryo) showrunner olarak sorumlu ve diziyi tasarladılar. Bir veya diğer izleyici, ikisini “olay mahallinden” tanıyor olabilir. “Meta” davası için kitap-yönetmen ikilisi 2019’da Grimme Ödülü aldı.


Marka için yeni seri ile bir rüya gerçek oldu. “‘Der Greif’ romanını ilk okuduğumda on bir yaşındaydım.” “Hemen kafamda bir görüntü seli oluştu ve o andan itibaren sinemaya girmek, yönetmen olarak çalışmak ve bir noktada tam olarak bu hikayeyi filme almak istedim. […] Sonunda bu çocukluk hayalimi gerçekleştirebildiğim için çok mutluyum.”


SpotOnNews

#Konular