İyi Bir Arkadaşlık

Hypophrenia

Global Mod
Global Mod
İyi bir arkadaşlık, hayatın en değerli hazinelerinden biridir. Benim için de, bir tesadüf sonucu başlayan ama zamanla ömür boyu sürecek bir bağa dönüşen bir arkadaşlık hikayesi var.

Bir gün, üniversiteye yeni başlamıştım. Yalnızdım, yeni bir şehirde, yeni bir hayat kurmaya çalışıyordum. O anlarda yanımda olabilecek birini arıyordum. Bir gün ders çıkışı, okulun kafeteryasında yalnız otururken, yan masada tanımadığım bir kızla göz göze geldim. O kadar dikkatli bakıyordum ki, o da benim bakışımı fark etti ve gülümsedi. Küçük bir baş selamı verdik. Ardından, cesaretimi topladım ve yanına gidip tanışmak istedim.

Meğerse, o da benim gibi yalnız hissediyormuş. Kendisini tanıttı, sohbet etmeye başladık. Konuştukça, birbirimize ne kadar benzer olduğumuzu fark ettik. Ortak ilgilerimiz, hobilerimiz, hatta bazı düşüncelerimiz bile şaşırtıcı derecede aynıydı.

O günden sonra, sık sık bir araya gelip sohbet etmeye başladık. Günler geçtikçe, dostluğumuz daha derinleşti. Zaman zaman birbirimize destek olduk, mutlu anlarımızı paylaştık. İyi bir arkadaşlık, sadece birlikte zaman geçirmek değil, aynı zamanda birbirine değer vermek ve zor anlarda birbirine güvenmek demektir. Biz de bunu her geçen gün daha iyi anladık.

Bugün, bu hikaye bir arkadaşlığın gücünü ve önemini bana her hatırlattığında, o günden bugüne ne kadar büyüdüğünü görmek gerçekten mutluluk verici.